fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Om A3 Transport

Ingen kjenner Rogaland bedre enn oss. Våre 30 erfarne sjåfører kjører faste dalige ruter og sikrer kostnadseffektiv levering av varer og gods i hele fylket.

A3 Transport består av rutinerte personer med lang erfaring fra transportyrket, de aller fleste har lang erfaring fra Mereco Transport. Vi kjenner markedet svært godt, og vet hva kundene forventer av et seriøst transportfirma. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport og overholde tidsfrister, vi skal også yte god service overfor våre kunder. Du skal også føle deg trygg på at vi representerer deg som kunde på en god måte ute hos dine kunder.

Godt arbeidsmiljø er svært viktig, når man trives på jobb så gjør man som regel en god jobb. Det gode arbeidsmiljøet vi hadde i Mereco Transport har vi klart å gjenskape i A3 Transport.

Hos oss eier sjåførene bilene selv, eller er ansatt hos bileier. Alle bileierne er invitert med på eiersiden. Dermed er sjåførene også medeiere. Det at så mange er eiere gjør at alle føler eierskap til jobben de utfører. Når du er eier så blir du samtidig litt kremmer og selger. Siv og David er majoritetseiere i A3 Transport AS.

Våre ansatte

David Torgersen

Daglig leder

Startet som sjåfør i Mereco Transport i 1993, kjørte i 7 år for så å begynne som personalleder i år 2000. I 2016 innså vi at arbeidsplassen vi hadde i Mereco Transport ville bli ødelagt og bestemte oss da for å starte A3 Transport AS.

Siv Løge

ØKONOMI/ADMINISTRASJON/ styreleder

Startet som sjåfør i Posten i 2003 og jobbet seg opp til transportleder. Startet i 2013 som kontormedarbeider i Mereco Transport, Siv sin arbeidsplass var også i ferd med å forsvinne i 2016, noe som gjorde valget enkelt med å bli med å starte A3 Transport.

Arild Refsland

Kjøreleder

Arild var en av grunderne bak Mereco Transport i 1988. Arild solgte i 2007 70% av aksjene i Mereco Transport til Eek Transport. I 2012 kjøpte Postnord alle aksjene Eek Transport inkludert Mereco Transport. Når integrasjonen av Mereco Transport inn i Postnord startet i 2014 så viste det seg å være begynnelsen på slutten.

Leiv-Egil Høyland

Driftsleder

Leiv-Egil startet som sjåfører i Mereco Transport i 2009, han jobbet også som vikar på kontoret ved behov og fikk allerede da en god oversikt over alle arbeidsoppgaver vi hadde. I 2016 startet han som kjøreleder i Postnord, før han i 2023 endelig kom «hjem» igjen og startet i A3 Transport.

Melinda Pettersen

kjøreleder

Melinda har 5 års erfaring fra Svipp som kontormedarbeider/kjøreleder før hun startet hos oss i januar 2018. Det å ha erfaring fra andre transportfirma er verdifullt i forhold til den jobben hun gjør i dag hos A3 Transport.

Line Aslaksen

Kjøreleder

Line startet i A3 Transport i 2023. Hun har mange års erfaring fra bransjen, først hos Svipp, deretter hos Quick Transport med varierte arbeidsoppgaver som sjåfør, kjøreleder, terminal, regnskap osv. Denne erfaringen gjør at hun er godt kvalifisert til jobben som kjøreleder i A3 Transport.

Lena Lunde

Kontormedarbeider

Lena startet i A3 Transport i 2022. Hun har tidligere jobbet 5 år i transportbransjen som kontormedarbeider, hun har også veldig mange års erfaring fra servicebransjen. Denne erfaringen er en veldig god bakgrunn for den jobben hun skal gjøre hos oss.

Karl Benjamin Johannesen

Kontormedarbeider

Benjamin startet i A3 Transport i 2023. Han har relevant erfaring fra bransjen med litt over 2 år hos Schenker, tidligere har han jobbet i butikk som har gitt han verdifull erfaring fra serviceyrket. Denne bakgrunnen passer godt til den jobben han skal gjøre hos oss som kontormedarbeider.

Andre Grimsli

Terminalarbeider

Andre startet hos Mereco Transport i 2002, bare 16 år gammel. Andre har vært med fra oppstarten i A3 Transport, først enbilseier, for så å bli ansatt hos A3 Transport som terminalarbeider i 2019. Andre har bred erfaring har kjørt nesten alle rutene vi har, noe han drar nytte av i jobben på terminalen.

Espen Chr. Asheim

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Espen startet hos Mereco Transport i 2002. Han er nå bileier hos oss med 4 biler gjennom Asheim Transport AS. Espen har i alle år kjørt til Egersund og kjører i dag avgangen kl 11.00 til Egersund.

Hanne Kristine Hetland

Sjåfør - Volkswagen Crafter

Hanne Kristine startet hos Mereco Transport i 2007. Hun har også sjåførerfaring fra tidligere. Hanne Kristine kan alle rutene i A3 Transport og kjører i dag en lokal rute. Hanne Kristine er ansatt hos Asheim Transport.

Silje Laland Johnsen

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Silje startet i A3 Transport i 2022. Hun har lang erfaring fra transportbransjen og har vært innom Svipp, Budbilsentralen og ATB før hun endelig kom til oss i A3 Transport. Den varierte erfaringen som Silje har vil komme god med i jobben hos A3 Transport. Silje er ansatt hos Asheim Transport

Jarl Andre Ingebrigtsen

Sjåfør – Volkswagen Crafter

Jarl Andre startet hos A3 Transport i 2023. Han har en bred erfaring fra flere bransjer som han vil kunne dra nytte av i jobben som sjåfør hos A3 Transport. Jarl Andre er ansatt hos Asheim Transport AS.

Judith Nærland

Sjåfør - FORD TRANSIT

Judith startet hos Mereco Transport i 2006 og har i alle år kjørt utover Jæren. I dag starter hun med hentinger og leveringer i området Klepp Stasjon og Kvål. Judith kjører siste tur med avgang kl 13.30 Jæren til Sirevåg.

Ivan Notvik

Sjåfør – Volkswagen Crafter

Ivan startet i A3 Transport som vikar i mai 2022 og er her fortsatt. Han har kjørt flere forskjellige ruter, men i dag kjører han budbil som innebærer expressturer, kjøring på timer for kunder og hjelpebil for de faste rutene. Ivan skal begynne på skole høsten 2024, men vil fortsette som sommervikar flere år etter skolestart. Ivan er ansatt i Asheim Transport.

Thomas Sandve

Vikarsjåfør

Thomas startet som vikar i Mereco Transport i 2002. Thomas har fast jobb i Nordsjøen og kjører hos A3 Transport i friperioder. Thomas kan mange av rutene og vikarierer både på de faste rutene og som budbil.

Espen Marthinsen

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Espen startet hos Mereco Transport i 2012 og kjørte tidligere fast rute inn til Sand i Ryfylke. I dag kjører han ettermiddagsbilen til Ryfylke med avgang kl 13.00. På formiddagen kjører han hasteturer.

Magne Paulsen

Sjåfør - Ford Transit

Magne startet i Mereco Transport i 2005. Han har lang erfaring fra transportbransjen, han har kjørt litt forskjellige ruter gjennom disse årene. I dag så kjører han lokalt i Stavanger og Sandnes, han kjører blant annet vår faste rute til Hommersåk.

Odd Lien

Sjåfør - Ford Transit

Odd startet i Mereco Transport i 2013. Han harlang erfaring fra transportbransjen, de siste årene fra Mereco og A3 Transport. Odd starter alltid dagen på Klepp Stasjon – Bryne, for deretter å kjøre lokalt Forus, Stavanger, Sola, Tananger og Randaberg.

Marit Foss

Sjåfør - Ford Transit

Marit startet i Mereco Transport i 2011. Hun har lang erfaring fra transportbransjen. Marit har kjørt flere av våre faste økonomiruter, men i dag kjører hun budbil i A3 Transport som innebærer expressturer, kjøring på timer for kunder og hjelpebil for de faste rutene.

Kennet Håland

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kennet startet hos Mereco Transport i 2011. Han har i alle år kjørt avgangen kl 10.00 utover Jæren til Sirevåg. Dagen starter alltid med hentinger og leveringer lokalt Forus – Stavanger.

Kåre Trygg Wasbø

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kåre startet i Mereco Transport i 2001. Han lang erfaring fra transportbransjen og har de siste årene kjørt lokale «byruter». Kåre starter alltid i Dusavik, han er også den eneste bilen som kjører fast til Hundvåg.

Bjørn Roald Sværi

Sjåfør - Ford Transit

Bjørn Roald startet i A3 Transport i 2019, først som vikar og nå som bileier. Bjørn Roald har tidligere jobbet som tømmermann som er mye fysisk arbeid, som kommer godt med i sjåføryrket. Bjørn Roald kjører mye av dagen for noen få faste kunder.

Tor Helge Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Tor Helge startet i Mereco Transport i 2009. Han har lang erfaring fra transportbransjen og jobbet 4 år i BE Søiland Transport før Mereco Transport. Tor Helge kan de fleste rutene i A3 Transport, men har kjørt mest i Ryfylke og kjører i dag fast til Sand.

Olaug Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Olaug startet i Mereco Transport i 2009. Hun har lang erfaring fra transportbransjen, før Mereco Transport så drev hun BE Søiland Transport. Olaug har i alle år kjørt til Ryfylke, i dag så kjører hun fast Forsand, Jørpeland og Tau.

Dag Norman Sværi

Sjåfør - Mercedes Vito

Dag startet hos Mereco Transport i 2011. Han har i alle disse årene kjørt kl 08.45 avgangen til Egersund. Tidligere kjørte han InNight gods på morgenen, men nå kjører han en runde på Forus på ettermiddagen.

Thomas Horve Klungtveit

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Thomas startet i A3 Transport i 2023. Han har fagbrev som tømmermann, av bransje erfaring så har Thomas nesten to år hos Schenker før han startet hos oss. Han vil kjøre «Finnøy» ruten fast og er ansatt hos Lye Transport.

Peter Maaseide Bekkevold

Sjåfør Ford Transit

Peter startet i A3 Transport i 2021 som vikarsjåfør. Han har kjørt liftbil, planbil og økonomiruter hos oss. Fra 1. oktober 2022 ble Peter bileier hos oss i A3 Transport, han kjører nå en av våre faste økonomiruter.

Stefan Waland

Sjåfør - Ford Transit

Stefan startet i Mereco Transport i 2006. Han starter alltid i Egersund og har i alle år kjørt fra Egersund over Jæren inn til Sandnes. Stefan kjører ettermiddagsbilen ned til Egersund.

Harald Varhaug

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Harald startet hos A3 Transport i 2023. Han har siden 2007 drevet Lye Transport som har kjørt for Schenker og har gjennom disse årene skaffet seg en verdifull erfaring som vi vil har stor nytte av i A3 Transport. Harald er en av våre ADR sjåfører.

Frode Rasmussen

Sjåfør - Merecedes Atego 9 pallers liftbil.

Frode startet hos Mereco Transport i 2002. Han har alltid vært ansatt hos Karmøy Frakt som har 2 biler som kjører for A3 Transport AS. Frode har alltid kjørt Haugesundsruten for oss.

Inge Johnny Kvilhaug

Sjåfør - MAN 8 pallers liftbil

Inge Johnny startet I A3 Transport i 2017. Han har lang erfaring fra transportbransjen der kjøringen har vært både distribusjon og langkjøring med vogntog. Han kjører fast «Karmøybilen» vår til Nordfylket som er en 8 pallers liftbil.

Arild Pettersen

Sjåfør –18 paller liftbil kl. C

Arild var innom A3 Transport første gang i 2020 som vikarsjåfør, for så å komme tilbake som bileier i 2021. Han har 3 stk. 8 pallers liftbiler i A3 Transport. Arild har lang erfaring i transportbransjen, først som taxisjåfør, deretter som bileier hos Svipp, for så å starte opp Budbilsentralen i 2017.

Steinar Viland

Vikarsjåfør nordfylket

Steinar startet i Mereco første gang i 2011 og har siden da hatt mange forskjellige jobber. Men Steinar har aldri vært langt unna oss og har kjørt i en lengre periode for oss i 2022-23. Steinar er ansatt i Karmøy Frakt.

Stein Olav Viland

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Stein Olav startet i A3 Transport i 2021, han var den gang «poteten» vår og kjørte flere av våre ruter, samt jobbet på terminalen. Høsten 2022 flyttet han hjem igjen til Nordfylket og begynte å jobbe i barnehage. I september 2023 så er han tilbake igjen i A3 Transport som ansatt i Karmøy Frakt når de nå har økt til 3 biler.

Stein Malmin

Sjåfør – Iveco liftbil klasse B, 8 paller

Stein startet i A3 Transport i 2021 og kjører en 8 pallers liftbil. Den første jobben som 18 åring var i transportbransjen som skiftleder i Varexpressen Hovland handel der han var både kjøreleder og sjåfør. I mellomtiden har han også vært en tur innom Svipp. Den siste arbeidsplassen var hos Kai Hansen der han hadde ansvaret for lager og logistikk. Stein er ansatt i AP Transport.

Rolf Buer

Vikarsjåfør liftbil

Rolf startet som vikar i 2022 i A3 Transport. Rolf har lastebilsertifikat og er ansatt hos AP Transport, han er pensjonist og stepper inn ved behov på liftbilene. Det hender også at han kjører expressturer.

Sven Berget

Sjåfør – Liftbil klasse B, 8 paller

Sven startet i jobben hos A3 Transport i 2023. Han har 14 års erfaring fra Oltesvik Transport som han vil ha stor nytte av i jobben hos oss. Sven er ansatt hos Ap Transport.

Per Ragnar Revheim

Sjåfør - Iveco Liftbil kl. C1 10 paller

Per startet i A3 Transport i 2022. Han har flere års erfaring fra transportbransjen og har tidligere kjørt for DHL og Budbilsentralen, tidligere har han jobbet 12 år i renovasjonen. Per er ansatt hos AP Transport.

Følg oss på Facebook!