fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Om A3 Transport

Ingen kjenner Rogaland bedre enn oss. Våre 30 erfarne sjåfører kjører faste dalige ruter og sikrer kostnadseffektiv levering av varer og gods i hele fylket.

A3 Transport består av rutinerte personer med lang erfaring fra transportyrket, de aller fleste har lang erfaring fra Mereco Transport. Vi kjenner markedet svært godt, og vet hva kundene forventer av et seriøst transportfirma. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport og overholde tidsfrister, vi skal også yte god service overfor våre kunder. Du skal også føle deg trygg på at vi representerer deg som kunde på en god måte ute hos dine kunder.

Godt arbeidsmiljø er svært viktig, når man trives på jobb så gjør man som regel en god jobb. Det gode arbeidsmiljøet vi hadde i Mereco Transport har vi klart å gjenskape i A3 Transport.

Hos oss eier sjåførene bilene selv, eller er ansatt hos bileier. Alle bileierne er invitert med på eiersiden. Dermed er sjåførene også medeiere. Det at så mange er eiere gjør at alle føler eierskap til jobben de utfører. Når du er eier så blir du samtidig litt kremmer og selger. Siv og David er majoritetseiere i A3 Transport AS.

Våre ansatte

David Torgersen

Daglig leder

Startet som sjåfør i Mereco Transport i 1993, kjørte i 7 år for så å begynne som personalleder i år 2000. I 2016 innså vi at arbeidsplassen vi hadde i Mereco Transport ville bli ødelagt og bestemte oss da for å starte A3 Transport AS. Erfaringen fra transportbransjen er da 29 år som er verdifullt å ha med seg i driften av A3 Transport.

Siv Løge

ØKONOMI/ADMINISTRASJON/ styreleder

Startet som sjåfør i Posten i 2003 og jobbet seg opp til transportleder. Startet i 2013 som kontormedarbeider i Mereco Transport, Siv sin arbeidsplass var også i ferd med å forsvinne i 2016, noe som gjorde valget enkelt med å bli med å starte A3 Transport. 19 års erfaring fra transportbransjen, hvorav 10 år fra Posten er ett godt utgangspunkt for jobben i A3 Transport.

Arild Refsland

Kjøreleder

Arild var en av grunderne bak Mereco Transport i 1988. Arild solgte i 2007 70% av aksjene i Mereco Transport til Eek Transport. I 2012 kjøpte Postnord alle aksjene Eek Transport inkludert Mereco Transport. Når integrasjonen av Mereco Transport inn i Postnord startet i 2014 så viste det seg å være begynnelsen på slutten. For Arild med sine 34 års erfaring var det naturlig å bli med på en ny start.

Tom Foss

Kontormedarbeider

Tom startet som sjåfør i Mereco Transport i 2007 kjørte i 1 år for deretter å begynne inne på kontoret i Mereco Transport. Tom har dermed 15 års erfaring fra transportbransjen som er verdifullt i den jobben han gjør i dag hos A3 Transport.

Melinda Pettersen

kjøreleder

Melinda har 5 års erfaring fra Svipp som kontormedarbeider/kjøreleder før hun startet hos oss i januar 2018. Det å ha erfaring fra andre transportfirma er verdifullt i forhold til den jobben hun gjør i dag hos A3 Transport.

Kristian Søyland

Kjøreleder

Kristian startet som sjåfør i Mereco Transport i 2009. Kristian var en allsidig sjåfør som kunne alle rutene. Han startet ofte dagen med utkjøring av gods som skulle være utlevert før kunde kom på jobb. Kristian startet som bileier i A3 Transport, men valgte etter 1 år å bli ansatt i A3 Transport som terminalleder, i 2019 har Kristian gått over til å bli kjøreleder.

Andre Grimsli

Terminalleder

Andre startet hos Mereco Transport i 2002 bare 16 år gammel. Han har nå 20 års erfaring fra transportbransjen og kan de fleste faste rutene vi har. Nå i 2019 har Andre begynt som terminalleder hos oss, og leder arbeidet på terminalen.

Lena Oftedal

Kontormedarbeider

Lena startet i A3 Transport i 2022. Hun har tidligere jobbet 5 år i transportbransjen som kontormedarbeider, hun har også veldig mange års erfaring fra servicebransjen. Denne erfaringen er en veldig god bakgrunn for den jobben hun skal gjøre hos oss.

Espen Chr. Asheim

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Espen startet hos Mereco Transport i 2002. Han har 20 års erfaring fra transportbransjen og er nå bileier hos oss med 4 biler gjennom Asheim Transport AS. Espen har i alle år kjørt til Egersund og kjører i dag avgangen kl 11.00 til Egersund.

Espen Marthinsen

Sjåfør - Volkswagen Crafter

Espen startet hos Mereco Transport i 2012. Han har 10 års erfaring fra transportbransjen, han kjørte tidligere fast rute inn til Sand i Ryfylke. I dag kjører han ettermiddagsbilen til Ryfylke med avgang kl 13.00. På formiddagen kjører han hasteturer.

Frode Rasmussen

Sjåfør - Merecedes Atego 9 pallers liftbil.

Frode startet hos Mereco Transport i 2002. Han har 20 års erfaring fra transportbransjen. Han har alltid vært ansatt hos Karmøy Frakt som har 2 biler som kjører for A3 Transport AS. Frode har alltid kjørt Haugesundsruten for oss.

Hanne Kristine Hetland

Sjåfør - Volkswagen Transporter

Hanne Kristine startet hos Mereco Transport i 2007. Hun har også sjåfør erfaring fra tidligere, og hun har nå 20 års erfaring fra transportbransjen. Hanne Kristine kan alle rutene i A3 Transport og kjører i dag en lokal rute. Hanne Kristine er ansatt hos Asheim Transport.

Judith Nærland

Sjåfør - VOLKSWAGEN CRAFTER

Judith startet hos Mereco Transport i 2006. Hun har 16 års erfaring fra transportbransjen, hun har i alle år kjørt utover Jæren. I dag så starter hun med hentinger og leveringer i området Klepp Stasjon og Kvål. Judith kjører siste tur med avgang kl 13.30 Jæren til Sirevåg.

Bjørn Roald Sværi

Sjåfør - Toyota Hiace

Bjørn Roald startet i A3 Transport i 2019, først som vikar og nå som bileier. Bjørn Roald har tidligere jobbet som tømmermann som er mye fysisk arbeid, som kommer godt med i sjåføryrket. Bjørn Roald kjører mye av dagen for noen få faste kunder.

Kennet Håland

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kennet startet hos Mereco Transport i 2011. Han har 11 års erfaring fra transportbransjen, han har i alle år kjørt avgangen kl 10.00 utover Jæren til Sirevåg. Dagen starter alltid med hentinger og leveringer lokalt Forus – Stavanger.

Geir Olsen

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Geir startet i A3 Transport i 2018. Han har 1 års erfaring fra transportbransjen hos Svipp. Geir har en allsidig yrkesbakgrunn, og vil med sin brede erfaring bli en viktig ressurs for A3 Transport. Geir er også en av våre ADR sjåfører.

Kent-Morten Skrettingland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Kent-Morten startet i Mereco Transport i 2009. Han har 13 års erfaring fra transportbransjen og har i alle år kjørt avgangen kl 11.00 til Jæren og er jevnlig nede i Flekkefjord. Kent-Morten er ansatt hos Asheim Transport.

Kåre Trygg Wasbø

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kåre startet i Mereco Transport i 2001. Han har 21 års erfaring fra transportbransjen og har de siste 18 årene kjørt lokale «byruter». Kåre starter alltid i Dusavik, han er også den eneste bilen som kjører fast til Hundvåg.

Magne Paulsen

Sjåfør - Ford Transit

Magne startet i Mereco Transport i 2005. Han har 17 års erfaring fra transportbransjen, han har kjørt litt forskjellige ruter gjennom disse årene. I dag så kjører han lokalt i Stavanger og Sandnes, han kjører blant annet vår faste rute til Hommersåk.

Marit Foss

Sjåfør - Ford Transit

Marit startet i Mereco Transport i 2011. Hun har 11 års erfaring fra transportbransjen, hun har i disse årene kjørt mye til Ryfylke. I dag kjører hun budbil i A3 Transport, noe som innebærer expressturer, kjøring på timer for kunder og hjelpebil for de faste rutene.

Odd Lien

Sjåfør - Ford Transit

Odd startet i Mereco Transport i 2013. Han har 31 års erfaring fra transportbransjen, hvorav 9 år er fra Mereco og A3 Transport. Odd starter alltid dagen på Klepp Stasjon – Bryne, for deretter å kjøre lokalt Forus, Stavanger, Sola, Tananger og Randaberg.

Olaug Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Olaug startet i Mereco Transport i 2009. Hun har 29 års erfaring fra transportbransjen, før Mereco Transport så drev hun BE Søiland Transport. Olaug har i alle år kjørt til Ryfylke, i dag så kjører hun fast Forsand, Jørpeland og Tau.

Dag Norman Sværi

Sjåfør - Mercedes Vito

Dag startet hos Mereco Transport i 2011. Han har nå 11 års erfaring fra transportbransjen, han har i alle disse årene kjørt kl 08.45 avgangen til Egersund. Tidligere kjørte han InNight gods på morgenen, men nå kjører han en runde på Forus på ettermiddagen.

Arild Pettersen

Sjåfør – Iveco liftbil klasse B, 8 paller

Arild var innom A3 Transport første gang i 2020 som vikarsjåfør, for så å komme tilbake som bileier i 2021. Han har 3 stk. 8 pallers liftbiler i A3 Transport. Arild har 32 års erfaring i transportbransjen, først som taxisjåfør, deretter som bileier hos Svipp, for så å starte opp Budbilsentralen i 2017.

Stefan Waland

Sjåfør - Ford Transit

Stefan startet i Mereco Transport i 2006 og har 16 års erfaring fra transportbransjen. Han starter alltid i Egersund og har i alle år kjørt fra Egersund over Jæren inn til Sandnes. Stefan kjører ettermiddagsbilen ned til Egersund.

Inge Johnny Kvilhaug

Sjåfør - MAN 8 pallers liftbil

Inge Johnny startet I A3 Transport i 2017. Han har 10 års erfaring fra transportbransjen der kjøringen har vært både distribusjon og langkjøring med vogntog. Han kjører fast «Karmøybilen» vår til Nordfylket som er en 8 pallers liftbil.

Tor Helge Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Tor Helge startet i Mereco Transport i 2009. Han har 17 års erfaring fra transportbransjen og jobbet 4 år i BE Søiland Transport før Mereco Transport. Tor Helge kan de fleste rutene i A3 Transport, men har kjørt mest i Ryfylke og kjører i dag fast til Sand.

Silje Laland Johnsen

Sjåfør Volkswagen Crafter

Silje startet i A3 Transport i 2022. Hun har 10 års erfaring fra transportbransjen og har vært innom Svipp, Budbilsentralen og ATB før hun endelig kom til oss i A3 Transport. Den varierte erfaringen som Silje har vil komme god med i jobben hos A3 Transport. Silje er ansatt hos Asheim Transport

Per Ragnar Revheim

Sjåfør liftbil klasse B, 8 paller

Per startet i A3 Transport i 2022. Han har flere års erfaring fra transportbransjen og har tidligere kjørt for DHL og Budbilsentralen, tidligere har han jobbet 12 år i renovasjonen. Per er ansatt hos AP Transport.

Stein Malmin

Sjåfør – Iveco liftbil klasse B, 8 paller

Stein startet i A3 Transport i 2021 og kjører en 8 pallers liftbil. Den første jobben som 18 åring var i transportbransjen som skiftleder i Varexpressen Hovland handel der han var både kjøreleder og sjåfør. I mellomtiden har han også vært en tur innom Svipp. Den siste arbeidsplassen var hos Kai Hansen der han hadde ansvaret for lager og logistikk. Stein er ansatt i AP Transport.

Peter Maaseide Bekkevold

Sjåfør Ford Transit

Peter startet i A3 Transport i 2021 som vikarsjåfør. Han har kjørt liftbil, planbil og økonomiruter hos oss. Fra 1. oktober 2022 ble Peter bileier hos oss i A3 Transport, han kjører nå en av våre faste økonomiruter.

Thomas Sandve

Vikarsjåfør

Thomas startet som vikar i Mereco Transport i 2002. Thomas har fast jobb i Nordsjøen og kjører hos A3 Transport i friperioder. Thomas kan mange av rutene og vikarierer både på de faste rutene og som budbil.

Svein Andreas Wiik

Vikarsjåfør

Svein startet i Mereco Transport i 2011. Han hadde i mange år ansvaret for utkjøring av Onninenvarer og var morgenfuglen vår som startet 04.00 om morgenen. Svein pensjonerte seg i 2017, men hjelper oss i travle perioder i A3 Transport.

Følg oss på Facebook!