fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Om A3 Transport

Ingen kjenner Rogaland bedre enn oss. Våre 30 erfarne sjåfører kjører faste dalige ruter og sikrer kostnadseffektiv levering av varer og gods i hele fylket.

A3 Transport består av rutinerte personer med lang erfaring fra transportyrket, de aller fleste har lang erfaring fra Mereco Transport. Vi kjenner markedet svært godt, og vet hva kundene forventer av et seriøst transportfirma. Vi skal ikke bare dekke behovet for transport og overholde tidsfrister, vi skal også yte god service overfor våre kunder. Du skal også føle deg trygg på at vi representerer deg som kunde på en god måte ute hos dine kunder.

Godt arbeidsmiljø er svært viktig, når man trives på jobb så gjør man som regel en god jobb. Det gode arbeidsmiljøet vi hadde i Mereco Transport har vi klart å gjenskape i A3 Transport.

Hos oss eier sjåførene bilene selv, eller er ansatt hos bileier. Alle bileierne er invitert med på eiersiden. Dermed er sjåførene også medeiere. Det at så mange er eiere gjør at alle føler eierskap til jobben de utfører. Når du er eier så blir du samtidig litt kremmer og selger. Siv og David er majoritetseiere i A3 Transport AS.

Våre ansatte

David Torgersen

Daglig leder

Startet som sjåfør i Mereco Transport i 1993, kjørte i 7 år for så å begynne som personalleder i år 2000. I 2016 innså vi at arbeidsplassen vi hadde i Mereco Transport ville bli ødelagt og bestemte oss da for å starte A3 Transport AS.

Siv Løge

ØKONOMI/ADMINISTRASJON/ styreleder

Startet som sjåfør i Posten i 2003 og jobbet seg opp til transportleder. Startet i 2013 som kontormedarbeider i Mereco Transport, Siv sin arbeidsplass var også i ferd med å forsvinne i 2016, noe som gjorde valget enkelt med å bli med å starte A3 Transport.

Arild Refsland

Kjøreleder

Arild var en av grunderne bak Mereco Transport i 1988. Arild solgte i 2007 70% av aksjene i Mereco Transport til Eek Transport. I 2012 kjøpte Postnord alle aksjene Eek Transport inkludert Mereco Transport. Når integrasjonen av Mereco Transport inn i Postnord startet i 2014 så viste det seg å være begynnelsen på slutten.

Andre Grimsli

Terminalarbeider

Andre startet hos Mereco Transport i 2002, bare 16 år gammel. Andre har vært med fra oppstarten i A3 Transport, først enbilseier, for så å bli ansatt hos A3 Transport som terminalarbeider i 2019. Andre har bred erfaring har kjørt nesten alle rutene vi har, noe han drar nytte av i jobben på terminalen.

Melinda Pettersen

kjøreleder

Melinda har 5 års erfaring fra Svipp som kontormedarbeider/kjøreleder før hun startet hos oss i januar 2018. Det å ha erfaring fra andre transportfirma er verdifullt i forhold til den jobben hun gjør i dag hos A3 Transport.

Leiv-Egil Høyland

Driftsleder

Leiv-Egil startet som sjåfører i Mereco Transport i 2009, han jobbet også som vikar på kontoret ved behov og fikk allerede da en god oversikt over alle arbeidsoppgaver vi hadde. I 2016 startet han som kjøreleder i Postnord, før han i 2023 endelig kom «hjem» igjen og startet i A3 Transport.

Stein Olav Viland

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Stein Olav startet i A3 Transport i 2021, han var den gang «poteten» vår og kjørte flere av våre ruter, samt jobbet på terminalen. Høsten 2022 flyttet han hjem igjen til Nordfylket og begynte å jobbe i barnehage. I september 2023 så er han tilbake igjen i A3 Transport som ansatt i Karmøy Frakt når de nå har økt til 3 biler.

Lena Lunde

Kontormedarbeider

Lena startet i A3 Transport i 2022. Hun har tidligere jobbet 5 år i transportbransjen som kontormedarbeider, hun har også veldig mange års erfaring fra servicebransjen. Denne erfaringen er en veldig god bakgrunn for den jobben hun skal gjøre hos oss.

Anders Pedersen

Terminalarbeider

Anders startet i A3 Transport i 2023. Anders har relevant erfaring fra tidligere jobber, han jobbet sist på Nortura der det var daglig truck kjøring, han har vært innom Dolly Dimple som sjåfør, samt hatt sommerjobb på Posten og sortert brev og pakker.

Espen Chr. Asheim

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Espen startet hos Mereco Transport i 2002. Han er nå bileier hos oss med 4 biler gjennom Asheim Transport AS. Espen har i alle år kjørt til Egersund og kjører i dag avgangen kl 11.00 til Egersund.

Harald Varhaug

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Harald startet hos A3 Transport i 2023. Han har siden 2007 drevet Lye Transport som har kjørt for Schenker og har gjennom disse årene skaffet seg en verdifull erfaring som vi vil har stor nytte av i A3 Transport. Harald er en av våre ADR sjåfører.

Jarl Andre Ingebrigtsen

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Jarl Andre startet hos A3 Transport i 2023. Han har en bred erfaring fra flere bransjer som han vil kunne dra nytte av i jobben som sjåfør hos A3 Transport. Jarl Andre er ansatt hos Asheim Transport AS.

Espen Marthinsen

Sjåfør - Volkswagen Crafter

Espen startet hos Mereco Transport i 2012 og kjørte tidligere fast rute inn til Sand i Ryfylke. I dag kjører han ettermiddagsbilen til Ryfylke med avgang kl 13.00. På formiddagen kjører han hasteturer.

Frode Rasmussen

Sjåfør - Merecedes Atego 9 pallers liftbil.

Frode startet hos Mereco Transport i 2002. Han har alltid vært ansatt hos Karmøy Frakt som har 2 biler som kjører for A3 Transport AS. Frode har alltid kjørt Haugesundsruten for oss.

Hanne Kristine Hetland

Sjåfør - Volkswagen Transporter

Hanne Kristine startet hos Mereco Transport i 2007. Hun har også sjåførerfaring fra tidligere. Hanne Kristine kan alle rutene i A3 Transport og kjører i dag en lokal rute. Hanne Kristine er ansatt hos Asheim Transport.

Judith Nærland

Sjåfør - VOLKSWAGEN CRAFTER

Judith startet hos Mereco Transport i 2006 og har i alle år kjørt utover Jæren. I dag starter hun med hentinger og leveringer i området Klepp Stasjon og Kvål. Judith kjører siste tur med avgang kl 13.30 Jæren til Sirevåg.

Bjørn Roald Sværi

Sjåfør - Toyota Hiace

Bjørn Roald startet i A3 Transport i 2019, først som vikar og nå som bileier. Bjørn Roald har tidligere jobbet som tømmermann som er mye fysisk arbeid, som kommer godt med i sjåføryrket. Bjørn Roald kjører mye av dagen for noen få faste kunder.

Kennet Håland

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kennet startet hos Mereco Transport i 2011. Han har i alle år kjørt avgangen kl 10.00 utover Jæren til Sirevåg. Dagen starter alltid med hentinger og leveringer lokalt Forus – Stavanger.

Peter Maaseide Bekkevold

Sjåfør Ford Transit

Peter startet i A3 Transport i 2021 som vikarsjåfør. Han har kjørt liftbil, planbil og økonomiruter hos oss. Fra 1. oktober 2022 ble Peter bileier hos oss i A3 Transport, han kjører nå en av våre faste økonomiruter.

Lars Kåre Larsen

Sjåfør – Mercedes Sprinter

Lars Kåre startet hos A3 Transport i 2023. Han har erfaring fra flere bransjer, har erfaring både fra lagerarbeid og som sjåfør, dette er verdifull erfaring og ta med seg i jobben hos A3 Transport. Lars Kåre er ansatt hos Asheim Transport AS.

Kåre Trygg Wasbø

Sjåfør - FORD TRANSIT

Kåre startet i Mereco Transport i 2001. Han lang erfaring fra transportbransjen og har de siste årene kjørt lokale «byruter». Kåre starter alltid i Dusavik, han er også den eneste bilen som kjører fast til Hundvåg.

Magne Paulsen

Sjåfør - Ford Transit

Magne startet i Mereco Transport i 2005. Han har lang erfaring fra transportbransjen, han har kjørt litt forskjellige ruter gjennom disse årene. I dag så kjører han lokalt i Stavanger og Sandnes, han kjører blant annet vår faste rute til Hommersåk.

Marit Foss

Sjåfør - Ford Transit

Marit startet i Mereco Transport i 2011. I dag kjører hun budbil i A3 Transport, noe som innebærer expressturer, kjøring på timer for kunder og hjelpebil for de faste rutene.

Odd Lien

Sjåfør - Ford Transit

Odd startet i Mereco Transport i 2013. Han harlang erfaring fra transportbransjen, de siste årene fra Mereco og A3 Transport. Odd starter alltid dagen på Klepp Stasjon – Bryne, for deretter å kjøre lokalt Forus, Stavanger, Sola, Tananger og Randaberg.

Olaug Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Olaug startet i Mereco Transport i 2009. Hun har lang erfaring fra transportbransjen, før Mereco Transport så drev hun BE Søiland Transport. Olaug har i alle år kjørt til Ryfylke, i dag så kjører hun fast Forsand, Jørpeland og Tau.

Dag Norman Sværi

Sjåfør - Mercedes Vito

Dag startet hos Mereco Transport i 2011. Han har i alle disse årene kjørt kl 08.45 avgangen til Egersund. Tidligere kjørte han InNight gods på morgenen, men nå kjører han en runde på Forus på ettermiddagen.

Arild Pettersen

Sjåfør – Iveco liftbil klasse B, 8 paller

Arild var innom A3 Transport første gang i 2020 som vikarsjåfør, for så å komme tilbake som bileier i 2021. Han har 3 stk. 8 pallers liftbiler i A3 Transport. Arild har lang erfaring i transportbransjen, først som taxisjåfør, deretter som bileier hos Svipp, for så å starte opp Budbilsentralen i 2017.

Stefan Waland

Sjåfør - Ford Transit

Stefan startet i Mereco Transport i 2006. Han starter alltid i Egersund og har i alle år kjørt fra Egersund over Jæren inn til Sandnes. Stefan kjører ettermiddagsbilen ned til Egersund.

Inge Johnny Kvilhaug

Sjåfør - MAN 8 pallers liftbil

Inge Johnny startet I A3 Transport i 2017. Han har lang erfaring fra transportbransjen der kjøringen har vært både distribusjon og langkjøring med vogntog. Han kjører fast «Karmøybilen» vår til Nordfylket som er en 8 pallers liftbil.

Tor Helge Søiland

Sjåfør - Mercedes Sprinter

Tor Helge startet i Mereco Transport i 2009. Han har lang erfaring fra transportbransjen og jobbet 4 år i BE Søiland Transport før Mereco Transport. Tor Helge kan de fleste rutene i A3 Transport, men har kjørt mest i Ryfylke og kjører i dag fast til Sand.

Silje Laland Johnsen

Sjåfør Volkswagen Crafter

Silje startet i A3 Transport i 2022. Hun har lang erfaring fra transportbransjen og har vært innom Svipp, Budbilsentralen og ATB før hun endelig kom til oss i A3 Transport. Den varierte erfaringen som Silje har vil komme god med i jobben hos A3 Transport. Silje er ansatt hos Asheim Transport

Per Ragnar Revheim

Sjåfør liftbil klasse B, 8 paller

Per startet i A3 Transport i 2022. Han har flere års erfaring fra transportbransjen og har tidligere kjørt for DHL og Budbilsentralen, tidligere har han jobbet 12 år i renovasjonen. Per er ansatt hos AP Transport.

Stein Malmin

Sjåfør – Iveco liftbil klasse B, 8 paller

Stein startet i A3 Transport i 2021 og kjører en 8 pallers liftbil. Den første jobben som 18 åring var i transportbransjen som skiftleder i Varexpressen Hovland handel der han var både kjøreleder og sjåfør. I mellomtiden har han også vært en tur innom Svipp. Den siste arbeidsplassen var hos Kai Hansen der han hadde ansvaret for lager og logistikk. Stein er ansatt i AP Transport.

Kai Lønseth

Sjåfør – Liftbil klasse B

Kai startet hos A3 Transport i 2022. Han har bred yrkeserfaring og har erfaring som sjåfør etter å ha kjørt for Budbilsentralen i perioder. Kai er ansatt i Ap Transport.

Thomas Sandve

Vikarsjåfør

Thomas startet som vikar i Mereco Transport i 2002. Thomas har fast jobb i Nordsjøen og kjører hos A3 Transport i friperioder. Thomas kan mange av rutene og vikarierer både på de faste rutene og som budbil.

Sven Berget

Sjåfør – Liftbil klasse B, 8 paller

Sven startet i jobben hos A3 Transport i 2023. Han har 14 års erfaring fra Oltesvik Transport som han vil ha stor nytte av i jobben hos oss. Sven er ansatt hos Ap Transport.

Steinar Viland

Vikarsjåfør nordfylket

Steinar startet i Mereco første gang i 2011 og har siden da hatt mange forskjellige jobber. Men Steinar har aldri vært langt unna oss og har kjørt i en lengre periode for oss i 2022-23. Steinar er ansatt i Karmøy Frakt.

Følg oss på Facebook!