fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Økonomiruter

Økonomirutene er vårt rimeligste alternativ. Vi har 28 biler som går i faste ruter og vi dekker hele fylket med egne biler. Alle våre økonomiruter har faste avgangstider, noe som gjør at vi blir veldig forutsigbare på leveringstidene, våre kunder kan derfor planlegge sitt arbeid ut fra våre rutetider. Fra vi henter går det fra 1 til 5 timer.

Vi har flere daglige avganger til de fleste destinasjoner i Rogaland, og kan i mange tilfeller hente så sent som klokken 12.00 og fortsatt levere samme dag. Ta kontakt for mer informasjon

Varebil

Vi har 17 varebiler som kjører 100% for A3 Transport, 14 av disse går i fast rute og 3 biler som kjører bud og vip turer, samt kjøring på timer for kunder. Vi har også en betydelig fleksibel kapasitet på varebiler, noe som betyr at vi har 3 ekstra uniformerte varebiler som kan settes inn i drift når det er travelt. Bilene varierer i størrelse fra 6 til 12 kubikk og en nyttelast fra 900 til 1400 kg. Bilene har en kapasitet på 3-4 palleplasser.

Lastebil

Når godset blir for stort for våre varebiler, så løser vi oppdragene med våre lastebiler som alle har løftelem/lift. Også når avsender eller mottaker mangler løfteutstyr til lasting eller lossing, kan lastebil være fornuftig. Vi disponerer pr i dag 6 lastebiler. 2 av disse går i fast rute til Nordfylket. De 4 andre lastebilene kjører her lokalt og varierer i størrelse fra 8 paller og 1700 kg i nyttelast og opp til 20 paller 13500 kg i nyttelast. Lastebil faktureres med en minstepris på 1,5 timer.