fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Økonomiruter

Økonomirutene er vårt rimeligste alternativ. Vi har 28 biler som går i faste ruter og vi dekker hele fylket med egne biler. Alle våre økonomiruter har faste avgangstider, noe som gjør at vi blir veldig forutsigbare på leveringstidene, våre kunder kan derfor planlegge sitt arbeid ut fra våre rutetider. Fra vi henter går det fra 1 til 5 timer.

Vi har flere daglige avganger til de fleste destinasjoner i Rogaland, og kan i mange tilfeller hente så sent som klokken 12.00 og fortsatt levere samme dag. Ta kontakt for mer informasjon

Elbiler

Vi har flere kunder som er opptatt miljø og ønsker ett renere alternativ på transportløsningene. A3 Transport har i dag 3 elbiler, disse har plass til to europaller og en nyttelast på 600 kg. Rekkevidden på disse bilene er ca 200 kilometer. I dag benyttes disse bilene ofte til bud og vip turer, og i noen tilfeller som reservebiler på økonomirutene. VI forventer at fra slutten av 2023 så vil nesten alle nye biler som bestilles være en elbil. Ønsker du en løsning der dine varer blir kjørt ut med en elbil så er det bare å ta kontakt.

Lastebil klasse C

Når godset blir for stort for våre varebiler og små liftbiler så løser vi oppdragene med våre lastebiler klasse C som alle har løftelem/lift. Disse bilene brukes til de største og tyngste oppdragene, 3 av lastebilene har full sideåpning og de 2 andre har delvis sideåpning. Vi disponerer pr i dag 5 lastebiler, 2 av disse går i fast rute til Nordfylket, mens 3 andre lastebilene kjører her lokalt. Lastebilene varierer i størrelse fra 8 paller og 2000 kg i nyttelast og opp til 19 paller 9000 kg i nyttelast. Lastebil faktureres med en minstepris på 1 time. 

Liftbil klasse B

Dette er lillebroren til de store lastebilene. Den har alle de samme fordelene som en klasse C bil, men er smalere og lavere, noe som gjør at den har god fremkommelighet når det er trangt. Denne bilen brukes ofte når avsender eller mottaker mangler løfteredskap eller godset ikke er så tungt men allikevel er for stort for en varebil. Vi har 3 slike liftbiler og begge har en nyttelast på 900 kg og plass til 8 europaller, innvendig høyde i skapet er 215 cm. Liftbil klasse B faktureres med en minstepris på 1 time. 

Varebil

Vi har 21 varebiler som kjører 100% for A3 Transport, 3 av disse er elbiler. 17 av disse går i fast rute og 4 biler som kjører bud og vip turer, samt kjøring på timer for kunder. Vi har også en betydelig fleksibel kapasitet på varebiler, noe som betyr at vi har 2 ekstra uniformerte varebiler som kan settes inn i drift når det er travelt. Bilene varierer i størrelse fra 6 til 12 kubikk og en nyttelast fra 900 til 1100 kg. Bilene har en kapasitet på 3-4 palleplasser.