fbpx

KUNDETELEFON

403 30 300

E-POST

post@a3transport.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag 07:00-16:00

Ledig stilling sjåfør varebil klasse B – Vikariat

En av våre faste sjåfører i Ryfylke skal ut i pappaperm etterfulgt av sommerferie. Vi er derfor på jakt etter en vikar som kan starte senest 3 mai, og jobbe frem til og med 20. august. Arbeidstiden er mandag til fredag fra 09.00 til ca kl 17.00. Ønsket bosted for denne stillingen er Hundvåg, Tau og Jørpeland.
 
Vi er på jakt etter deg som har lyst på noe mer enn bare en jobb for å tjene penger. Vi har ett godt arbeidsmiljø, men det kommer ikke av seg selv, det gode arbeidsmiljøet er ett resultat av at alle bidrar i ett felleskap. Sjåføryrket er ett utpreget serviceyrket, og vi lever av fornøyde kunder. Vi har det travelt gjennom hele dagen, det er derfor viktig at du trives med ett høyt arbeidstempo. 
 
Når du er ferdig med en travel arbeidsdag så skal det gi deg en god følelse der du er stolt av jobben du har gjort. Det vil i mange tilfeller være en fordel om du ikke har erfaring fra transportbransjen, det er de personlige egenskapene som er viktige, alt annet kan læres. 
 
Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig. Slik som tidene er nå så er det også viktig at du er flink på smittevern, du møter mellom 40 og 60 kunder daglig, i tillegg til at du vil møte mange av sjåførene våre når du er innom på terminalen, med andre ord så kan det ikke slurves med smittevern verken på jobb eller privat.
 
Hvis dette høres ut som en jobb som kan passe for deg så sender du meg kort søknad med cv på mail til david@a3transport.no, eventuelle spørsmål kan også sendes til samme mail. Søknadsfrist 22. april.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin